Επιλέξτε Γλώσσα Flag EN  Flag GR

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η Xenophon Link ιδρύθηκε την δεκαετία του 90 από γλωσσολόγους με εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον δέκα ετών και έχει τεράστιο πλούτο αξιόλογης δουλειάς στο ενεργητικό της. Η εταιρεία διαρκώς διευρύνει τους ορίζοντές της και διαρκώς προσφέρει στους πελάτες της νέες υπηρεσίες.
Σε αυτές τις σελίδες θα βρείτε την ιδανική λύση σε όλα τα προβλήματα που έχετε όσον αφορά διάφορες γλώσσες, με εγγυημένη ποιότητα. Όποιο κι αν είναι το πρόβλημά σας το Xenophon Link θα το τακτοποιήσει για εσάς. Η ομάδα μας θα κατανοήσει και θα ανταποκριθεί σε όποιες ανάγκες και απαιτήσεις σας. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών, από μετάφραση και υποτιτλισμό σε οποιονδήποτε σχεδόν γλωσσικό συνδυασμό, έως μετάφραση ιστοσελίδων σε όποιες γλώσσες επιθυμείτε.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Η Εταιρεία Xenophon Link ιδρύθηκε την δεκαετία του 90 από γλωσσολόγους με εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον δέκα ετών και έχει τεράστιο πλούτο αξιόλογης δουλειάς στο ενεργητικό της. Η εταιρεία διαρκώς διευρύνει τους ορίζοντές της και διαρκώς προσφέρει στους πελάτες της νέες υπηρεσίες. Παρέχουμε άψογη εξυπηρέτηση πάντα σε προσιτές τιμές προσαρμοσμένες στην εποχή που ζούμε.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Τα μέλη της ομάδας μας, όλοι επαγγελματίες στον τομέα τους, χρησιμοποιούν εξοπλισμό και λογισμικό που ανανεώνονται συνεχώς, συμβαδίζοντας πάντα με τις τελευταίες εξελίξεις.
Η εργασία σας θα περάσει από λεπτομερή αναθεώρηση πριν σας επιστραφεί εξασφαλίζοντας ότι καλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας σε κάθε της λεπτομέρεια. Και μετά, θα είστε και εσείς άλλος ένας ικανοποιημένος πελάτης μας που θα εκτιμά την δουλειά μας όπως τόσοι και τόσοι άλλοι. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail, ταχυδρομικώς ή τηλεφωνικώς, οποιαδήποτε στιγμή.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης - Σχέδιο Δράσης Γυναικών - Μετρό του Λονδίνου - Ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού - Αναρίθμητα Μουσεία - Ατελείωτες Ιστοσελίδες - Ντοκιμαντέρ - Μεταφράσεις Υποτίτλων για εταιρείες του Hollywood - Διαφημίσεις - Διαφημιστικά Φυλλάδια - Πιστοποιητικά, Πτυχία, Διπλώματα.

Και η Λίστα δεν έχει τελειωμό........