Επιλέξτε Γλώσσα Flag EN  Flag GR

ΚΑΡΙΕΡΑ

Ψάχνουμε για πιστοποιημένους μεταφραστές με άριστες γνώσεις και επαγγελματική εμπειρία σε οποιονδήποτε συνδυασμό γλωσσών.

Εάν θα θέλατε να γίνετε ένας/μια από τους μεταφραστές μας, παρακαλούμε υποβάλετε το λεπτομερές βιογραφικό σας καθώς και τις τιμές που χρεώνετε. Όλα τα βιογραφικά θα αναθεωρηθούν και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή τηλεφωνικώς εάν υπάρξει εργασία για εσάς ή εάν χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες.

Γιατί να εργαστείτε μαζί μας;

Ο μεγάλος αριθμός πελατών μας σημαίνει ότι αναλαμβάνουμε εργασίες από πολλούς θεματικούς τομείς καθώς και σε πολλούς συνδυασμούς γλωσσών. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή μεταφραστική (και όχι μόνο) υπηρεσία, παρέχοντας άψογες μεταφράσεις, οι οποίες έχουν γίνει από πραγματικούς επαγγελματίες του είδους. Αν και εσείς θα θέλατε να εργαστείτε ως πραγματικός επαγγελματίας, ελάτε μαζί μας. 

Συνεργασία με την Εταιρεία Xenophon Link
 1. Ονοματεπώνυμο(*)
  Παρακαλώ συμπληρώστε το Ονοματεπώνυμό σας.
 2. E-mail(*)
  Συμπληρώστε σωστά το e-mail σας.
 3. Γλωσσικός Συνδυασμός(*)
  Συμπληρώστε το πεδίο
 4. Εναλλακτικά στείλτε μας το Αρχείο σας (Μέγιστο μέγεθος αρχείου 10 ΜΒ)
  Invalid Input
 5. Συμπληρώστε τα νούμερα(*)
  Συμπληρώστε τα νούμερα
    ΑνανέωσηΣυμπληρώστε σωστά τα γράμματα
 6.   

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Εμπιστευόμενοι την λογοτεχνική σας μετάφραση σε μας, εξασφαλίζετε ότι το νόημα θα μεταφραστεί σωστά διατηρώντας όλα τα λογοτεχνικά στοιχεία της αρχικής του μορφής, είτε είναι αφήγημα, δράμα, πρόζα, ή ποίηση.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Τα έγγραφα που έχετε γράψει στην γλώσσα που επιλέξατε, θα ελεγχθούν προσεκτικά για συνέχεια και συνέπεια, καθαρότητα έκφρασης, γραμματικές και συντακτικές επιλογές και στυλ.

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Η προωθητική σας λογοτεχνία είναι αυτή που σας ανοίγει ένα παράθυρο στον κόσμο. Ένα λάθος στην μετάφρασή της, θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες για τα επαγγελματικά σας όνειρα και φιλοδοξίες.