Επιλέξτε Γλώσσα Flag EN  Flag GR

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η XENOPHON LINK;
Μεταφράσεις παντός είδους εγγράφων όπως διαδικτυακούς τόπους, βιογραφικά, τεχνικά θέματα, νομικά θέματα κ.λ.π. σε όλους τους γλωσσικούς συνδυασμούς.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ;
1-2 ημέρες για πολύ σύντομα έργα ή λιγότερο για επείγουσες μεταφράσεις. Για μεγαλύτερα μεταφραστικά έργα την ημερομηνία παράδοσης θα την συμφωνήσουμε μεταξύ μας.
ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ;
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σχετική φόρμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας ή να μας στείλετε με fax ή e-mail το έγγραφό σας και λεπτομέρειες για το μεταφραστικό έργο. Εάν είστε κάτοικος του Νομού Λακωνίας μπορείτε να επισκεφτείτε το γραφείο μας.
ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ;
Τις μεταφράσεις μπορούμε να σας τις παραδώσουμε με διάφορους τρόπους. 1) Παίρνετε έτοιμη την μετάφραση από το γραφείο μας, 2) Μπορούμε να σας στείλουμε την μετάφραση με e-mail ή Fax, 3) Μπορούμε να σας στείλουμε την μετάφραση στο χώρο σας με εταιρεία κούριερ με μια μικρή επιβάρυνση, 4) Ταχυδρομικώς με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με δικά σας έξοδα αποστολής, 5) Με τα ΚΤΕΛ με δικά σας έξοδα αποστολής. Προσοχή εάν η μετάφραση θέλει επικύρωση τότε δεν μπορούμε να σας την στείλουμε με e-mail ή Fax.
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ;
Οι τιμές μας είναι από τις χαμηλότερες στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, είμαστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στις τιμές με πρωταρχικό στόχο την ποιότητα του μεταφραστικού έργου.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ XENOPHON LINK ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ;
Η Xenophon Link έχει μεταφραστική εμπειρία από την 10ετία του 1990 με έμπειρους μεταφραστές που μεταφράζουν μόνο στην μητρική τους γλώσσα. Κυρίως όμως επειδή η εταιρεία μας μπορεί να σας εξασφαλίσει υπηρεσίες και επαγγελματική ποιότητα με ασυναγώνιστες τιμές που ίσως δεν βρείτε πουθενά. Οι πελάτες μας για τους οποίους έχουμε κάνει μεταφράσεις είναι όλοι ικανοποιημένοι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ;
Μπορείτε να πληρώσετε την μετάφραση 1) με μετρητά, 2) με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, 3) με τηλεφωνική πληρωμή ή ταχυδρομική επιταγή μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων, 4) με αντικαταβολή και 5) μέσω PayPal.
ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΚΓΥΡΗ;
Έγκυρη επίσημη μετάφραση θεωρείται μόνον όταν υπάρχει συνημμένα το αμετάφραστο με το μεταφρασμένο κείμενο, με ενδιάμεση επικύρωση (σφράγιση), ώστε να αποτελούν ενιαίο σώμα, είτε πρόκειται για μετάφραση από την ελληνική προς την ξένη γλώσσα είτε το αντίστροφο. Δικαίωμα επικύρωσης μεταφράσεων στη χώρα μας έχουν: 1) Οι Έλληνες δικηγόροι 2) Οι Έλληνες συμβολαιογράφοι 3) Οι πτυχιούχοι μεταφραστές του τμήματος Ξένων Γλωσσών μετάφρασης και διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου και 4) Η μεταφραστική υπηρεσία του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ;
Η Xenophon Link με την πολιτική που ακολουθεί από την ίδρυσή της παρέχει υψηλή ποιότητα μετάφρασης διότι η μετάφραση γίνεται πάντα προς την μητρική γλώσσα του κάθε μεταφραστή και έτσι το μεταφραστικό έργο που θα σας παραδοθεί θα είναι απολύτως έγκυρο και υψηλής ποιότητας.

 Η Xenophon Link έχει μεταφραστική ικανότητα εξειδικευμένων κειμένων πάνω στους τομείς με τους οποίους ασχολείται. Η εταιρεία μας είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταφραστών και είναι σε θέση να καλύψει κάθε μεταφραστική σας ανάγκη σε κάθε γλωσσικό συνδυασμό.

Δεσμευόμαστε για την ποιότητα γιατί πάντα προσφέρουμε ποιοτικές μεταφράσεις που είναι άλλωστε και ο βασικός μας στόχος μιας και η Xenophon Link έχει συνεχή ανάπτυξη τόσο στο εσωτερικό όσο και στον διεθνή χώρο. Η μεταφραστική διαδικασία που ακολουθεί η Xenophon Link είναι αυστηρή για την εξασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας που θα παράσχουμε στον πελάτη.

Η μεταφραστική μας ομάδα κάνει την διαφορά. Η ομάδα της Xenophon Link αποτελείται από έμπειρους μεταφραστές οι οποίοι μεταφράζουν μόνο στην μητρική τους γλώσσα και με αποδεδειγμένη εμπειρία στον μεταφραστικό τομέα. Η ομάδα της Xenophon Link έχει εμπειρία πάνω από 20 έτη και εξειδίκευση στους κύριους τομείς της μετάφρασης.

Από τα ποιο σημαντικά είναι όχι μόνο να χρησιμοποιούντα έμπειροι μεταφραστές αλλά θα πρέπει να διασφαλίζεται και η ποιότητα της μετάφρασης. Αυτό η Xenophon Link το επιτυγχάνει με την συνεχή ενημέρωση και τις καινοτομικές μεταφραστικές λύσεις.

Η XenophonLinkέχει επαγγελματικές δυνατότητες στην συγγραφή κειμένων. Μπορούμε να ελέγξουμε μεταφρασμένα κείμενα για πιο σωστή μετάφραση ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι πιο ποιοτικό.

Στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της εποχής μας οι τιμές μας είναι πολύ καλύτερες από αυτές που επικρατούν στην αγορά και σας παραδίδουμε πάντα ποιοτικές μεταφράσεις μέσα στον χρόνο παράδοσης που θα συμφωνήσουμε μαζί.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Στην Εταιρεία μας θα βρείτε την ιδανική λύση σε όλα τα προβλήματα που έχετε όσον αφορά διάφορες γλώσσες, με εγγυημένη την ποιότητα μετάφρασης. Η έμπειρη ομάδα των μεταφραστών μας σας εγγυάται αξιοπιστία και γρήγορη μετάφραση.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Xenophon Link ιδρύθηκε την δεκαετία του 90 από γλωσσολόγους με εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον δέκα ετών και έχει τεράστιο πλούτο αξιόλογης δουλειάς στο ενεργητικό της. Η εταιρεία διαρκώς διευρύνει τους ορίζοντές της και διαρκώς προσφέρει στους πελάτες της νέες υπηρεσίες.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Τα μέλη της ομάδας μας, όλοι επαγγελματίες στον τομέα τους, χρησιμοποιούν εξοπλισμό και λογισμικό που ανανεώνονται συνεχώς, συμβαδίζοντας πάντα με τις τελευταίες εξελίξεις. Κάθε μεταφραστής μεταφράζει μόνο στην μητρική του γλώσσα, έτσι το τελικό αποτέλεσμα είναι ποιοτικό και αξιόπιστο.