Επιλέξτε Γλώσσα Flag EN  Flag GR

Όποια κι αν είναι η εργασία, όποιο κι αν είναι το μέγεθός της, θα λάβει την ίδια φροντίδα και προσοχή από εμάς. Είτε μεγάλη είτε μικρή, είτε ένας μικρός χαιρετισμός, είτε ένας μακροσκελής λόγος, εμείς μπορούμε και θα σας παρέχουμε ποιοτική μετάφραση γραμμένη από πτυχιούχο μεταφραστή του οποίου η γλώσσα προς την οποία μεταφράζει είναι η μητρική του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εμπιστευόμενοι την λογοτεχνική σας μετάφραση σε μας, εξασφαλίζετε ότι το νόημα θα μεταφραστεί σωστά διατηρώντας όλα τα λογοτεχνικά στοιχεία της αρχικής του μορφής, είτε είναι αφήγημα, δράμα, πρόζα, ή ποίηση. Η δημιουργική σας συγγραφή θα μεταφραστεί με την κατάλληλη φροντίδα από πτυχιούχο λογοτεχνικό μεταφραστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναλαμβάνουμε την μετάφραση της ιστοσελίδας σας, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσετε την επιτυχία της και να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες. Βεβαιωνόμαστε ότι μεταφράζονται τα πάντα, ακόμα και τα συνήθως ξεχασμένα και παραμελημένα κομμάτια των όρων χρήσης και των αυτοματοποιημένων απαντητικών e-mail.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα έγγραφα που έχετε γράψει στην γλώσσα που επιλέξατε, θα ελεγχθούν προσεκτικά για συνέχεια και συνέπεια, καθαρότητα έκφρασης, γραμματικές και συντακτικές επιλογές και στυλ. Ο πελάτης και ο επεξεργαστής συζητούν το στυλ και την καταλληλότητά του για τους επίδοξους αναγνώστες, πριν ξεκινήσει η εργασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το έμπειρο προσωπικό μας θα κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις στο έγγραφό σας δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε όλα τα είδη λαθών, δομής πρότασης, συνέπειας, λεκτικής ακρίβειας και ακρίβειας ορολογίας, κάνοντας συνεχής αναφορές στο αρχικό έγγραφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μετακομίζετε στην Ελλάδα και έχετε μείνει άναυδοι από όλη την απαιτούμενη γραφειοκρατία; Αφήστε την ομάδα μας των Ειδικών Γραφειοκρατίας να κάνει τα δύσκολα ενώ εσείς κάθεστε και απολαμβάνετε το νέο σας σπίτι. Το μόνο που θα κάνετε εσείς θα είναι να υπογράφετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναλαμβάνουμε να μεταφράσουμε και να τοποθετήσουμε, συγχρονίσουμε στα βίντεό σας υπότιτλους με επαγγελματική επεξεργασία και να σας παραδώσουμε το αποτέλεσμα μέσα στο χρονικό όριο που θα αποφασίσουμε μαζί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η προωθητική σας λογοτεχνία είναι αυτή που σας ανοίγει ένα παράθυρο στον κόσμο. Ένα λάθος στην μετάφρασή της, θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες για τα επαγγελματικά σας όνειρα και φιλοδοξίες. Μην ρισκάρετε. Εμπιστευτείτε την προωθητική λογοτεχνία σας σε εμάς άφοβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Δεσμευόμαστε για την ποιότητα γιατί πάντα προσφέρουμε ποιοτικές μεταφράσεις που είναι άλλωστε και ο βασικός μας στόχος μιας και η Xenophon Link έχει συνεχή ανάπτυξη τόσο στο εσωτερικό όσο και στον διεθνή χώρο. Η μεταφραστική διαδικασία που ακολουθεί η Xenophon Link είναι αυστηρή για την εξασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας που θα παράσχουμε στον πελάτη.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η μεταφραστική μας ομάδα κάνει την διαφορά. Η ομάδα της Xenophon Link αποτελείται από έμπειρους μεταφραστές οι οποίοι μεταφράζουν μόνο στην μητρική τους γλώσσα και με αποδεδειγμένη εμπειρία στον μεταφραστικό τομέα. Η ομάδα της Xenophon Link έχει εμπειρία πάνω από 20 έτη και εξειδίκευση στους κύριους τομείς της μετάφρασης.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Η Xenophon Link έχει μεταφραστική ικανότητα εξειδικευμένων κειμένων πάνω στους τομείς με τους οποίους ασχολείται. Η εταιρεία μας είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταφραστών και είναι σε θέση να καλύψει κάθε μεταφραστική σας ανάγκη σε κάθε γλωσσικό συνδυασμό. Δείτε τώρα της υπηρεσίες που προσφέρουμε.